Categoriën

Aanbiedingen
Duurzame doosjes met venster en bloembollen naar keuze. Kies hieronder de inhoud en ontwerpmogelijkheden.
Leuke roze flamingogieter met 20 roze tulpen en eigen label.
Tulpenkoker met handige bollenplanter, zeep en nagelborsteltje.

Tulp dopen?

...wat is dat?

Een onvergetelijke gebeurtenis...!!

Als uw organisatie iets bijzonders te vieren heeft, dan wilt u dit vast niet zomaar voorbij laten gaan.

U denkt na over een passende activiteit om dit te vieren met uw mensen en relaties. Wij ondersteunen u daarbij graag met een creatief en origineel idee:

Doop uw eigen tulp!

Wij maken van de doopplechtigheid een overgetelijke happening en bieden u diverse mogelijkheden om uw eigen tulp voor promotionele doeleinden te gebruiken.

Diverse verenigingen, instellingen en bedrijven gingen u al voor en hebben de positieve impact van een eigen tulp ervaren.

Stap 1

Kies een passende tulp.

Het begint allemaal met het kiezen van een tulp uit honderden zogenaamde ‘zaailingen’. Hier helpen wij u bij. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tulp in uw huisstijlkleuren, een speciale bloemvorm of geur. Of liever een exclusieve parkiet-tulp? De keuze is aan u!

Stap 2

De naam die u aan uw eigen tulp geeft moet zowel bij uw organisatie passen als bij de tulp. De naam moet uniek zijn en wordt door ons getoetst en internationaal geregistreerd. Zo weet u zeker dat er wereldwijd nog geen tulp met deze naam bestaat.

Stap 3

De doopplechtigheid is een bijzondere gebeurtenis waarvoor u uw relaties,personeel en bekenden kunt uitnodigen. Laat de doop bijvoorbeeld tijdens een receptie of opening plaatsvinden! De doop kan op ieder moment van het jaar plaatsvinden. Wij zorgen voor een mooie bos bloeiende tulpen. 

Stap 4

Verras uw relaties!

met bollen van uw eigen tulpen...

We bieden u de mogelijkheid om uw eigen tulpenbollen in een exclusieve verpakking naar uw relaties te versturen! Ook de (wereldwijde) verzending regelen wij graag voor u.

 

tulpendoop tulpendoop